Alexander Skadberg

Om foredragsholderen

Alexander Skadberg er en prisbelønnet foredragsholder. I 2019 ble han utnevnt Bodø-ambassadør og ble tildelt Terje Nilsens ærespris for sitt arbeid for psykisk helse. Livet hans har likevel ikke alltid vært så fullt av solskinn. 

Alexander Skadberg hadde en tøff start på livet. Fra barnehjemmet hvor han vokste opp i Colombia, til han ble adoptert av en familie i Norge. Faren var alkoholiker, broren ble tidlig avhengig av rus, og det var moren som alene forsøkte å holde familien samlet. Han ble tidlig diagnostisert med AD/HD, har vært innom institusjoner og ungdomshjem, rus- og kriminelle miljøer. En gutt som alltid har vært i barnevernets søkelys.

Ting endret seg for Alexander da han i 2012 skapte Alexanders Metode, en sprø idé som skulle bli begynnelsen på hans utrolige reise som foredragsholder. Siden den gang har han reist rundt og formidlet foredragene sine over hele Norge. Han deler historien fra sin vanskelige oppvekst - fra rusmiljøet, kriminalitet og barnevernet. Han forteller åpent om vanskelige familieforhold, tiden i ungdomshjem, om adopsjon, overgrep, AD/HD og mobbing. Om den vonde virkeligheten mange barn lever i. Felles for tematikken er psykisk helse hos barn og unge.

Sikre deg eksklusiv adgang til siste nytt, tilbud og rabatter!

Velg minimum én interesse:
 
Lukk