Foretaket Motarbeider AS

Om foredragsholderen

Motarbeider oppsto under en mislykket medarbeidersamtale høsten 2002. Arne Gjuvsland og Halvor Haukerud la den pågående medarbeidersamtalen død, og skrev og gjennomførte en motarbeidersamtale på stedet – i stedet.

De første årene spredte de eder og galle mest for moro skyld. Litt om litt er frustrasjonsheving og målrettede misforståelser nå omgjort til kjedelig rutinearbeid. I takt med profesjonaliseringen dekker Motarbeider nå de fleste behov for organiserte nedturer, og jobber daglig med organisasjonsforverrende tiltak i såvel privat som i offentlig sektor. 

Resultatene så langt har vært nedslående. Motarbeider holder årlig ca 100 worst shops, motarbeidersamtaler, slumpetreff og lignende, men ut fra vår målsetting om generell forverring på alle plan har våre opplegg så langt vært mislykkede. 

Selskapets dårlige leder er Halvor Haukerud. Han er blant mye annet sivilingeniør, kulturprodusent og organisasjonsrådgiver – og har særlig jobbet med relasjons- og samarbeidsbevissthet i sammensatte fagfellesskap.

Foto: motarbeider as

Sikre deg eksklusiv adgang til siste nytt, tilbud og rabatter!

Velg minimum én interesse:
 
Lukk