Hanne Kristin Rhode

Om foredragsholderen

Hanne Kristin har jobbet i politiet i 25 år, de 5 første årene som politiadvokat, de siste 20 årene som leder. I 11 av disse årene i toppledersjiktet; fra 2008-2014 som politiinspektør og leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo Politidistrikt.

Hun er utdannet jurist, og startet yrkeskarrieren i Kriminalomsorgsavdelingen i Justisdepartementet. I 1989 begynte hun i politietaten.

Hanne Kristin ble nominert av Aftenpostens lesere og kåret av Aftenposten til Årets Osloborger i 2010, i 2011 ble hun nominert til Årets navn i VG og samme år kåret til Årets råeste kvinne over 40 av bladet Alt for damene. I 2014 kåret damebladet Tara henne som tredje modigste kvinne 2014.

I 2013 startet hun for alvor som foredragsholder. Hun byr på erfaringsforedrag fra virket som leder på ulike nivåer i politiet. Hun frembringer latter og tårer, og får svært gode tilbakemeldinger.

I 2014 startet for alvor karrieren som forfatter, og hun har på få år blitt en av de mestselgende krimforfatterne i Norge, både for voksne og barn/unge.

I 2016 gikk hun inn som en del av ekspertpanelet i TV2s suksess-serie Åsted Norge, hvor hun fortsatt er med.

FOTO: Morten Bendiksen

Sikre deg eksklusiv adgang til siste nytt, tilbud og rabatter!

Velg minimum én interesse:
 
Lukk