Marte Jæger

Om foredragsholderen

Marte Jæger er Head of Talent Management og hun startet i Right Management i 2018 som seniorkonsulent. Marte er ansvarlig for at Right Mangement til enhver tid leverer de beste løsningene med dyktige og kompetente konsulenter innenfor våre fokusområder, som blant annet inkluderer: endrings- og omstillingsprosesser, kompetanse- og karriereutvikling, leder- og teamutvikling og organisasjonsutvikling.

Marte har en Master fra London School of Eeconomics, og har over 14 års erfaring fra den internasjonale humanitære verden. Hun har studert og jobbet i India, Colombia, USA, Chile, Senegal og England, og har bred internasjonal erfaring.

Marte er sertifisert coach, teamcoach og har lang erfaring med bruk av annerkjente psykometriske instrumenter for arbeidslivet. Marte har i tillegg også bakgrunn i nevrobasert transformasjonscoaching, og hennes arbeidsmetoder er basert på kunnskap om hjernen og hvordan vi lærer. Marte designer, utvikler og fasiliterer utviklingsprogrammer for ledere både i Norge og internationalt for Right Management. Foto: rightmanagement.no/

Sikre deg eksklusiv adgang til siste nytt, tilbud og rabatter!

Velg minimum én interesse:
 
Lukk