Sonia AhmadiTilgjengelig for booking!

Rådgiver

Sonia Ahmadi

Om foredragsholderen

(Fra Trønderbladet) Sonia Ahmadi (31) har vunnet den første talekonkurransen i JCI over nett (europeisk mesterskap), med talen «If I ruled the World for one day».

Talekonkurransen var i regi av Junior Chamber International (JCI), en non-profit organisasjon som har fokusert på å utvikle morgendagens ledere siden 1915, ifølge en pressemelding fra JCI.

Sonia bor i Trondheim, men er godt kjent med folk i Melhus hvor hun har kontakt med både afghanere og kurdere. Sonia har en bachelor i statsvitenskap og en master i entreprenørskap, og er ansatt som forskningsrådgiver ved NTNU.

Med en bakgrunn som flyktning fra Afghanistan, har hun en sterk interesse i flyktningers inkludering og integrering i det norske samfunnet. Hun har etablert seg som en entreprenør, foredragsholder og samfunnsdebattant, med flere kronikker i Aftenposten, Dagbladet, Nettavisen og VG.

Gjennom sin egen YouTube-kanal forsøker hun å belyse hvordan entreprenørskap kan bidra på å minske avstanden mellom fattig og rik, og hvordan det kan være en del av løsningen på utfordringer i utviklingsland.

- Jeg har en sterk tro på at hvert enkelt individ kan gjøre en positiv forskjell uavhengig av hvem man er, hva man gjør og hvor man kommer fra, sier Sonia.

Sikre deg eksklusiv adgang til siste nytt, tilbud og rabatter!

Velg minimum én interesse:
 
Lukk