Etter strålende tilbakemeldinger er konferansen nok en gang tilbake. Denne gang har vi virkelig toppet laget!
De siste årene har økt kunnskap om nevrovitenskap gitt oss bedre forståelse av kroniske smerter, utbrenthet og utmattelse. I konferansens åpningsinnlegg får du en innføring i hva dette er og tips og råd til hvordan møte pasienter med denne kunnskapen.
Kvinnehelse har i mange år havnet i medisinens blindsone. Mangel på kunnskap om kvinneshelse gjør at mange kvinneplager ikke blir forstått.
Smerte og utmattelsestilstander som påvirker livskvalitet og arbeidsevne kan komme av ulike årsaker. En av disse er flåttbårne sykdommer. Flere av disse pasientene havner i helsevesenet og trenger hjelp og støtte. Hvilke plager er vanligst for denne gruppen? Vi har fått med oss professor og forsker Randi Eikeland som har lang erfaring med nettopp denne problemstillingen.
Mari er psykologspesialist og hjelper bedrifter til å ivareta ansatte som står i en vanskelig situasjon. Her gir hun sine beste råd til deg som skal følge opp personer som av ulike grunner opplever stress og overbelastning i jobbsammenheng.
Greier du å forutse at du blir utbrent, eller kommer seg som et overraskende smell? Og når det førstes har skjedd, hvordan skal du komme tilbake til et normalt liv og i jobb? Alt dette vil lege Ingri Bergin Solem svare på i dagens siste innlegg.
For de som bestiller overnatting er 3 retters festmiddag inkludert. Vi møtes for uformell prat, nettverksbygging og avslapping.
Pusten er undervurdert, både av leger og blant folk flest. Pusten kan brukes til å få kropp og sinn over i gode, positive spor. Ved hjelp av pusten kan du takle en stresset hverdag, og du kan få kontroll over de vonde følelsene. Konkrete pustemetoder gjør treningen mer effektiv, avspenningen dypere eller konsentrasjonen skarpere. Pusten kan også brukes terapeutisk for de som sliter med angst og andre psykiske plager, med luftveissykdommer, smerter eller kronisk tretthet. Den kan vise deg en vei ut når dårlige mønstre har grodd fast i kroppen og i tankene.
Går det an å bli god på å ha det vondt? Indre uro er noe vi fleste kjenner igjen. Hva vil den med oss? Og hva kan vi gjøre for å hindre at den fører til et liv preget av stressrealaterte plager, utmattelse og smertetilstander?
Kosthold har større betydning for vår helse og vår mestring av hverdagen enn vi er klar over. De siste tiårene har maten vi spiser endret seg mye fra å være råvarebasert til industristyrt. Hvordan påvirker dette helsa vår? Og kan du spise deg frisk fra smerte og utmattelse? Marit Kolby er en profilert fagperson, som sender deg avgårde med en dypere kunnskap om ernæringsens betydning.
Kjell Ove Hveding er en utradisjonell konferansier som først og fremst er medmenneske, menneskekjenner og opptatt av at alle skal ha det bra. Han er også gründer som med uslitelig entusiasme, pågangsmot og godt humør har basert sin suksess på sin tro på at alle i en organisasjon gjør en like viktig jobb. Enten man arbeider med service eller mennesker, er fokuset på de som skal motta dine tjenester.
Thon Hotel Oslo Airport er et moderne konferanse- og forretningshotell med 435 rom, og ligger sentralt til, kun 10 minutter unna Oslo Lufthavn på Gardermoen.Stort treningsrom med godt utvalg av apparater og treningsutstyr. Gode muligheter for parkering, for priser, se hotellets nettside.
Ankomst:
Ta Shuttlebus S22 fra flyplassen.
Flere av våre konferanser streames og man kan følge konferansen i sin helhet via nett. Man kan også se konferansen i opptak. Noen konferanser er også heldigital, det vil si at konferansen kun er tilgjengelig via streaming / opptak.
Ja, alle som er påmeldt digital deltakelse får også (tidsbegrenset) tilgang på opptak av konferansen i sin helhet.
- En singel deltakelse er ment for kun 1 person og kan ikke deles med andre eller se i fellesskap.
- Ved digitale grupper mottar man kun én link/nettadresse til arrangementet som kan deles med gruppen som skal se på. Ved digitale grupper MÅ de andre gruppedeltakerene registrere seg via link man mottar i e-posten med informasjon om streamingen. Denne e-posten får man en uke før gjennomføring av arrangementet.
Registrering åpner en time før første innlegg på konferansen. Kom gjerne litt tidlig, så slipper vi lang kø.
Endring av opplysninger eller deltakelse:
Gå til kontakt oss og send en e-post eller svar oss på e-posten du fikk med påmeldingsbekreftelse.
Endring av overnatting eller spørsmål vedr. hotell:
Hotel-link er vår samarbeidspartner og håndterer vår kontakt med hotellet for oss. Du kan kontakte de på: [email protected] eller 66 78 62 50
De kan hjelpe deg med følgende:
Ved digital deltakelse er det allerede laget grupperabatter. Se under priser "Gruppevisning"
Ved fysisk deltakelse er det mulig med rabatter dersom man er fem eller flere. Ta kontakt med oss.
Fagfokus sine konferanser er åpen for alle.
Ja, det kan være mulig. Ta kontakt med oss.
For faglige spørsmål tar du kontakt med oss.
Dere er hjertelig velkommen til å være utstiller på vår konferanse. Fordelene er mange!
Prisene for standplasser er for tiden ikke tilgjengelige.
Ja, det kan du. Det vi kan redusere er selve deltakeravgiften, mens utgifter som hotellet skal ha dekket i form av lunsj, opphold, pausemat og liknende ikke kan reduseres. Deltakeravgiften reduseres med 50%. Se påmeldingsskjema for mer informasjon.