Påmelding: Når krisen rammer

Arbeidssted:

- Vis betingelser

Gjennomføringen av konferansen avhenger av antall deltakere. Derfor anbefaler vi at du ikke bestiller reisearrangementer før den endelige bekreftelsen er mottatt fra oss. Hvis konferansen blir besluttet kansellert, sendes et e-postvarsel til alle registrerte deltakere ca. 8 uker i forveien. Faktura vil bli sendt kort tid etter at konferansen er bekreftet.

Registreringen er bindende, men kan endres inntil 4 uker før konferansen starter. Ved avbestilling senere enn 4 uker før konferansen, blir full deltakelsesavgift fakturert på grunn av vår forpliktelse til hotellet for å garantere et minimum av deltakere. Fagfokus kan dermed ikke ta hensyn til sykdom, streik og andre forhold på vegne av noen deltakere.

Vi tar forbehold om endringer i programmet/avlysning som skyldes forhold utenfor vår kontroll, f.eks sykdom, streik e.l. Eventuelle ekstrakostnader for kunden (eksempelvis innleie, reise og opphold) godtgjøres ikke. Fagfokus forbeholder seg også retten til å endre programmet på grunn av slike forhold.

Deltaker:

Sikre deg eksklusiv adgang til siste nytt, tilbud og rabatter!

Velg minimum én interesse:
Lukk