Liselotte Lyngsø

Fremtidsforsker, Future Navigator
Tilgjengelig for booking!

Liselotte Lyngsø

Om vår ekspert

Liselotte har en helt fantastisk evne til at male mental bilder av, hvordan utviklingen kommer til at påvirke oss og hvordan vi skal forberede oss til den. Hun er bokaktuell med Aftershocks and Oppportunities – Scenarios for a Post-Pandemic Future som nettopp er lansert.

Hun er en etterspurt fremtidsforsker og foredragsholder verden rundt. Hun designer visjonsprosjekter for flere store globale virksomheter, hvor hun hjelper dem med at møte fremtiden.

Liselotte er å treffe på allverdens scener fra Næstved til New Zealand. Hun er utnevnt til NMC Technology Outlook, er medlem af The Lifeboat Foundation – Safeguarding Humanity, Foresight editorial board , VL20 , MOL, Nordic Theme Parcs, i styret af Specialisterne og er et stiftende medlem af the Global Future Forum.

Hun har en M.Phil. i økonomi og politikk fra St. Anthony's College, Oxford University, Storbritannia, og hun har utgitt flere bøker og artikler om fremtidsforskning, trendspotting og scenariobygging. Hun har erfaring fra bredt spekter av bransjer og temaer, og er spesielt opptatt av hvordan vi som samfunn sammen kan være forberedt på å møte store og små endringer på en meningsfull måte.

Gjennom Fagfokus kan Liselotte bestilles til oppdrag som bedriftsintern veiledning, webinar og bedriftsinterne kurs og foredrag. Følgende tema er aktuelle: 

  • Nye tider og nye muligheter - hvordan forberede deg selv og organisasjonen din på endringer. 
  • Balanse mellom jobb og fritid
  • Workshop om å spotte og møte trender.
  • Innovasjon og nytenking i organsiasjonen. 

Følgende kan være aktuelt: 

  • Veiledning for din organisasjon digitalt på timesbasis 
  • Bestilling av oppdrag til din organisasjon (på stedet) på dagsbasis
  • Bestilling av fagdag(er) og workshops digitalt eller fysisk

Priser på forespørsel 

Sikre deg eksklusiv adgang til siste nytt, tilbud og rabatter!

Velg minimum én interesse:
 
Lukk