Per Henrik Stenstrøm

Foredragsholder, rådgiver
Tilgjengelig for booking!

Per Henrik Stenstrøm

Om vår ekspert

Per Henrik Stenstrøm er en meget populær og prisbelønt foredragsholder, og en av de som virkelig stråler fra scenen. Han har i mange år hatt medietrening og kurs for politikere, næringslivsledere og ulike firmaer og organisasjoner. Stenstrøm er tilgjengelig for foredrag, tekst, strategisk historiefortelling, presentasjonsteknikk, PR, arbeidsmiljø, konferansier- og debattlederoppdrag.

Per Henrik Stenstrøm er utdannet tv-journalist ved medielinjen i Volda (1991-1993). Han jobbet en kort periode i NRK Dagsrevyen, før han var med å starte radiokanalen P4. Der jobbet han som programleder for aktualitetsmagasinet Sytten Tretti. I etterkant har han bl.a. vært redaksjonssjef for TV2s «På Godt og Vondt» og «TV2 Hjelper deg». Stenstrøm har ledet TV3s program «Etterlyst» og TV3s «Det norske hus». Stenstrøm har gjort comeback i P4 og vært programleder for P4s morgensending. Han har jobbet i TV Norges «Fornemmelse for mord», vært redaksjonssjef i Vi Menn, før han startet for seg selv i eget firma. 

Han er mest kjent for foredragene «Slik takler du primadonnaer og andre vanskelige kolleger» og «Slik takler du idiotene på jobben!»

Gjennom Fagfokus kan Per Henrik Stenstrøm bestilles til oppdrag over kortere eller lengre tid innen følgende tematikk og fagområder:

  • Hvordan skape et bedre miljø på jobben.
  • Bruk av strategisk historiefortelling til positiv omdømmebygging. 
  • Levendegjøring av visjoner og mål for virksomheten.
  • Teoretisk og praktisk rådgivning for alle som vil bli bedre på en talerstol eller scene. 
  • Hvordan få folk til å stoppe opp? Og hvordan få deres oppmerksomhet? Det kan en erfaren journalist mye om. Stenstrøm lærer bort triksene.
  • Noen vil ha en stødig ordstyrer. Andre vil ha en frisk debatt på sitt arrangement. Eller begge deler i kombinasjon. Per Henrik har ledet mange radio og tv-debatter og kjenner triksene for å få til spennende ordskifter.

Følgende kan være aktuelt: 

  • Fagdager for kommuner og organisasjoner (fysisk og digitalt)
  • Veiledning av faggrupper
  • Webinar 

Priser på forespørsel

Sikre deg eksklusiv adgang til siste nytt, tilbud og rabatter!

Velg minimum én interesse:
Lukk