Peter Thybo

Sundhedsinnovator og fysioterapeut
Tilgjengelig for booking!

Peter Thybo

Om vår ekspert

Peter Thybo er en internasjonalt anerkjendt spesialist i helsefremmende arbeid, og er en svært dyktig foredragsholder. Hans foredrag er energiske og han har evnen til å formidle komplisert kunnskap på en lettfattelig måte.  Her kombineres ny viten og teori med praktiske råd, ofte satt i nye innovative perspektiver. Han er utdannet fysioterapeut, har mastergrad i læreprosesser, samt en P.D. i almenn pedagogikk. Peter er Danmarks foreløpige eneste "sundhedsinnovator", og sitter i flere ekspert- og forskningsgrupper for å utvikle innovative og pratiske metoder i dansk helsefremmende og forebyggende arbeid. Han har over 30 års erfaring i arbeid med kommuner og vært leder i "Sund by netværkets" temagruppe om mental helse, er ekspert i Helsepedagogikk, og Neuropedagogikk, har skrevet flere anmelderroste fagbøker, bl.a. om helse og trivselsmodellen "Det dobbelte KRAM", som er på pensumlisten ved flere utdanninger i flere land. 

Vi i Fagfokus er stolte over å kan tilby hans tjenester til norsk offentlig sektor. Gjennom oss kan dere bestille hans kompetanse innen følgende tematikk. 

  • Hvordan utvikle et systematisk, og teoretisk forankret helsefremmede arbeid i kommunen?  En tverfaglig arbeidsmodell med spesiell fokus på beskyttende faktorer for en fysisk og psykisk helse. 
  • Bruk av kunst og kultur som helsefremmende arbeid.
  • Et kommunalt fundament for helsefremmende arbeid: Kommunene får en stadig viktigere oppgave i forhold til folkehelse. Hvordan kan oppgaven løses? Hva skal kommunene gjøre i praksis? Hvilke strategier kan benyttes for å jobbe på tvers mellom kommunale områder - og på tvers av sektorer. 

Følgende kan være aktuelt: 

  • Veiledning for din organisasjon digitalt på timesbasis
  • Bestilling av oppdrag til din organisasjon (på stedet) på dagsbasis eller flere dager.
  • Bestiiling av fagdag(er) digitalt eller fysisk

Priser på forespørsel 

Sikre deg eksklusiv adgang til siste nytt, tilbud og rabatter!

Velg minimum én interesse:
Lukk