Få oversikt
Litt om webinaropptaket
Hovedfokuset er på saker som dreier seg om omsorg og samvær, med særlig vekt på hvordan konflikter som blir kroniske og betente kan ha en negativ innvirkning på barna. Inge Nordhaug belyser hvordan ulike etater håndterer slike konflikter, og beskriver prosesser som enten kan forsterke eller dempe dem. Sentrale temaer inkluderer familieforståelse, kommunikasjon, kultur, makt, juss, mekling og konfliktdempende strategier.
Webinaret er rettet mot fagpersoner i rettsvesenet, barnevernet, familiekontor og konfliktråd. Det er også relevant for helsesykepleiere, lærere, barnehageansatte og andre som møter barn i konfliktfylte situasjoner.
Slik fungerer webinaropptaket
Videoen vises som en hvilken som helst video på nettet og man trenger IKKE ha eget kamera, mikrofon eller annen programvare (Teams, Zoom etc.) for å se det.
Innholdet
Program for webinaropptaket
Hvis ikke annet er spesifisert er det lagt opp til pauser mellom foredragene.
Barn i konfliktsonen - webinarinnhold
Dette webinaret omhandler konflikter der barn er involvert, enten mellom foreldre eller mellom foreldre og barnevern. Med økende fokus på omsorg, samvær og barnets beste, tar vi for oss situasjoner der konflikter eskalerer og blir kroniske, og hvordan dette påvirker barna.
Hovedfokuset er på saker som dreier seg om omsorg og samvær, med særlig vekt på hvordan konflikter som blir kroniske og betente kan ha en negativ innvirkning på barna. Inge Nordhaug belyser hvordan ulike etater håndterer slike konflikter, og beskriver prosesser som enten kan forsterke eller dempe dem. Sentrale temaer inkluderer familieforståelse, kommunikasjon, kultur, makt, juss, mekling og konfliktdempende strategier.
Hovedtemaer:
- Statistikk og trender i barnevernssaker
- Konflikters dynamikk og betydning
- Barnets perspektiv – Å forstå konflikten fra «barnehøyde»
- Samvær – Fra skadelig til utviklingsstøttende
- Barnevernets rolle og utfordringer
- Kognitiv fleksibilitet under konflikt
- Juridiske rammer
Målgruppe:
Webinaret er rettet mot fagpersoner som arbeider med barn og familier, inkludert ansatte i barnevern, rettsvesen, familiekontor, skole, barnehage og helsetjenesten. Det er også relevant for meklingsteam og andre som møter barn i konfliktfylte situasjoner.
Målsetning:
Å gi deltakerne en dypere forståelse av hvordan konflikter mellom foreldre og barnevern påvirker barn, samt presentere verktøy og metoder for å håndtere og redusere konfliktnivået på en måte som setter barnets beste i sentrum.
Inge Nordhaug har jobbet som klinisk sosionom, foreleser og forfatter innen barne- og ungdomspsykiatri i 30 år. Han har undervisning og veiledet på høgskoler, og i RVTS Vest.
Webinargjennomføring
Som deltaker får du tilgang på webinaret på startdato. Deretter kan du se webinaret når du vil innen 14 dager. Webinaret varer i ca 3 timer.
Priser for webinaropptaket
Prisene merket med grønt er tidsbegrenset (earlybird) og gyldige ved påmelding frem til og med 18. februar 2025.
Digital deltakelse:
-
Digitalt
Én digital deltaker, gjeldende for én person. (inkl. mva)1500,-1875,- -
Digital gruppe 5
Opp til fem digitale deltakere med rabatt. (inkl. mva)5000,-8438,- -
Digital gruppe 10
Opp til ti digitale deltakere med rabatt. (inkl. mva)9000,-12500,- -
Digital gruppe 15
Opp til femten digitale deltakere med rabatt. (inkl. mva)12500,-15000,- -
Digital gruppe 20
Opp til tyve digitale deltakere med rabatt. (inkl. mva)15000,-17500,- -
Digital gruppe 30
Opp til tretti digitale deltakere med rabatt. (inkl. mva)20000,-25000,- -
Digital gruppe 40
Opp til førti digitale deltakere med rabatt. (inkl. mva)25000,-30000,- -
Digital gruppe 50
Opp til femti digitale deltakere med rabatt. (inkl. mva)30000,-35000,-
Ofte stilte spørsmål og svar
Nedenfor finner du en rekke svar på spørsmål vi får ofte.
-
Som digital deltaker kan du følge med på livesendingen. Du vil motta link en liten stund før webinaret starter. Sendingen fungerer som en vanlig sending du ser på f.eks. NRK nett-tv, YouTube eller liknende. Du trenger ikke bruke eget kamera eller mikrofon. Når man melder seg på digitalt kan man selv velge om man vil se den direkte eller i opptak. Opptaket har man tilgjengelig i 14 dager.
-
Ja, alle som er påmeldt får også tilgang på opptaket. Opptaket er tilgjengelig i 14 dager og er KUN ment for den som er påmeldt. Opptaket kan man se flere ganger i perioden og man kan pause og spole som man vil.
-
En singel digital deltakelse er kun ment for 1 person og skal ikke deles eller se felles med noen andre.
Når man melder på en digital gruppe, så vil man kunne se webinaret på flere enheter/steder samtidig, eller se det i fellesskap. Når man melder på en gruppe så melder man kun på 1 person som står som ansvarlig. De andre gruppedeltakerne registrerer seg senere. Dette får du informasjon om i egen e-post før gjennomføring. -
Endring av opplysninger eller deltakelse:
Gå til kontakt oss eller benytt deg av kontaktskjema på denne siden, eller svar oss på e-posten du fikk ved påmelding. -
Se under fanen priser, her vil du finne digitale grupper, disse er allerede rabatterte.
-
Fagfokus sine arrangementer er åpen for alle og det kreves ingen forkunnskaper med mindre dette er angitt i beskrivelsen.
-
Ja, de fleste webinarene har rabatt dersom man må dekke utgiften privat. Informasjon om dette finner du på påmeldingsskjemaet.
-
På denne siden finner du et kontaktskjema som du kan bruke, da vil informasjon om hvilket webinar du har spørsmål om følge med slik at vi vet hva det gjelder.
-
Ja, så fremt du må dekke denne utgiften privat vil man i de aller fleste tilfeller kunne få rabatt. Mer informasjon finner du på påmeldingsskjemaet.
Dersom du er student, men din arbeidsplass skal betale, vil du ikke få rabatt.
Har du spørsmål?
Oida!
Takk!