Fagfokus er en kurs og konferansearrangør med sosial profil. Vi ønsker at våre arrangementer skal ende med bedre tjenester og endre veien videre for de som mottar tjenester. Enten det dreier seg om helse og velferdstjenester, eller utdanning.

Fast ansatte

Tor Lindgaard

Tor Lindgaard

Digital markedsfører

Om Tor

Tor er sykepleier med erfaring hovedsaklig fra akuttmottak. Har siden 1997 produsert og driftet nettsider ved siden av arbeid. Nå har han ansvaret for digital markedsføring og sosiale medier.

Knut Ivar Aarstein

Knut Ivar Aarstein

Prosjektleder

Om Knut Ivar

Knut Ivar er utdannet ergoterapeut, og har blant annet jobbet som boveileder. De siste femten år har han jobbet som journalist. Han har ved siden av jobb også erfaring som festival- og konsertarrangør.

Svend Lyngli

Svend Lyngli

Daglig leder

Om Svend

Svend er ergoterapeut med videreutdanning innen pedagogikk, rehabilitering og ledelse. Han har lang fartstid både innen somatikk og psykisk helse. De siste 15 årene har han arbeidet med ledelse innenfor attføring og habilitering. Har arbeidet utelukkende med kurs og konferanser siden 2015.

Prosjektledere

Vi har mange som samarbeider med oss i ulike prosjekter, her kan du se noen av dem

Svend Lyngli

Sanjin Kazagic

Prosjektleder

Sanjin er en løsningsorientert prosjektleder med variert og lang erfaring fra offentlig sektor. Han har en master i sosialantropoligi, samt en master i ledelse med fokus på IKT og innovasjon. 

Med bakgrunn fra både NAV, IMDI og fra politikk som leder av Grimstad Arbeiderparti, benytter han sin erfaring til å bygge konferanser for Fagfokus innen offentlig forvaltning. 

Svend Lyngli

Kjartan Mølstrevold

Prosjektleder

Utdannet sykepleier med videreutdanning i relasjonsarbeid og helseledelse. Har vært leder for aktivitetstilbud og ulike boliger innen psykisk helse i stavanger kommune i over 10 år. Er engasjert i recoveryarbeid og å legge tilrette for habilitering og rehabilitering. Er kreativ og jobber mye med motivasjon, innovasjon og videreutvikling innen psykisk helse. 

I Fagfokus bruker han sin innsikt til å sette sammen relevante og praksisrettede arrangementer innen psykisk helsefeltet. 

Svend Lyngli

Ingrid M. Bruun

Prosjektleder

Ingrid Bruun jobber som daglig leder  Kompetansesenter for livsmestring og folkehelse (livshelse.no). Til tross for sin unge alder, har Ingrid flere års erfaring som foredragsholder, inspirator og konferansier. Uansett rolle og hatt - vet hun hvordan å engasjere både eldre og yngre publikum. 

I Fagfokus jobber hun både som konferansier og foredragsholder, samt prosjektleder innenfor ungdom- og psykisk helsefeltet. 

Sikre deg eksklusiv adgang til siste nytt, tilbud og rabatter!

Velg minimum én interesse:
Lukk