Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi behandler personopplysninger til deg som besøkende på vår nettside. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

Statistikk

Fagfokus.no samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på fagfokus.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi bruker programmet Google Analytics til å samle inn denne informasjonen, data vi samler inn deles ikke med en tredjepart.

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler, som blir lagret på din pc. De kan inneholde informasjon om ditt bruk av en nettside. F.eks om du velger stor skrifttype, eller har søkt etter noe på denne siden.

Med informasjonskapsler kan vi registrere hvordan du bruker fagfokus.no, og vi kan løpende forbedre nettsidene, slik at de blir enklere og bedre å bruke.

Som et konkret eksempel kan vi tilpasse nettsiden til å vise deg de arrangementene du er interessert i først. Dette basert på dine tidligere besøk på fagfokus.no

Vi bruker en rekke informasjonskapsler:

Google Analytics
Vårt analyseprogram, samler informasjon om hvilke sider du besøker, hvor lenge var du der, hvor kom du i fra osv. Som nevnt tidligere er denne informasjonen avidentifisert.

Google Adwords / doubleclick.net
Bruker informasjonskapsler til å kunne vise deg målrettede annonser. Helt konkret betyr det at vi kan vise deg en spesiell annonse basert på hvilke sider du besøkte hos oss. Disse annonsene kan du se på andre nettsider som viser Adwords annonser.

Facebook Pixel
Dette er en informasjonskapsel som lagrer informasjon om ditt bruk av fagfokus.no. Denne informasjonen bruker vi til å kunne vise deg målrettede annonser på Facebook. Hvis du for eksempel er inne på «Sykefraværskonferansen» kan vi senere vise deg annonser relatert til denne konferansen på Facebook. Du kan endre dine preferanser for annonser på Facebook her.

Du bestemmer

Du bestemmer selv om du vil tillate lagring av informasjonskapsler. Fra menyen i din nettleser kan du selv kontrollere hvilke typer informasjonskapsler/cookies som blir lagret på din pc.

Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan du påvirke funksjonaliteten på vår så vel som andre nettsider.

Du kan lese om hvordan du gjør innstillinger knyttet til informasjonskapsler på nettlesernes egne sider:

Du kan slette

Du kan slette informasjonskapsler fra menyen i nettleseren din. De opprettes igjen neste gang du er inne på vårt eller andres nettsted, med mindre du har endret innstillingene dine til ikke å tillate dette.

Nyhetsbrev

Du kan abonnere på nyhetsbrev slik at du mottar e-post fra oss når vi publiserer ny informasjon på fagfokus.no. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Her benytter vi oss av en tredjepart som lagrer og står for utsendelsen av disse nyhetsbrevene. Denne tjenesten heter MailChimp.com og de forholder seg til de samme lovene og reglene som man gjør i hele EU. Her har du tilgang til å endre og slette din epost når som helst.

Påmelding til arrangementer

Her bruker vi også en annen tredjepart til å behandle opplysningene du gir fra deg. Hotellink.no. Når du melder deg på et av våre arrangementer samtykker du i at vi kan publisere deltakerlister på våre nettsider med navn og arbeidssted. Andre opplysninger som telefon, e-post, allergier eller liknende brukes kun i kontakt med deg eller i forbindelse med reservasjon av hotellrom og bespisning.

Sikre deg eksklusiv adgang til siste nytt, tilbud og rabatter!

Velg minimum én interesse:
 
Lukk