Michael Farquhar

Om foredragsholderen

Dr Michael Farquhar er utdannet innen generell pediatri, respiratorisk medisin og søvnmedisin ved Royal Hospital for Sick Children (Glasgow), Nottingham Children's Hospital, Children's Hospital at Westmead (Sydney), Sydney Children's Hospital og Great Ormond Street Hospital (London). Mike kom til Evelina London søvnmedisinske team som konsulent i 2012. Han har ukentlig klinikk innen generell søvn, hypersomnia og ungdomssøvnproblematikk. Han jobber også med kolleger over hele Evelina London for å bedre søvn hos barn og unge med komplekse medisinske vanskeligheter.

I 2018 jobbet Mike og kollegaer fra Department of Children's Sleep Medicine med PSHE Association for å utvikle planer for å introdusere undervisning om søvn i pensum på skoler over hele England, og understreket viktigheten av å hjelpe alle barn unge mennesker - og deres familier - for å prioritere søvn i livet. Mike er involvert i å utdanne helsepersonell om betydningen av søvn for ansatte innen yrket, med fokus på søvn for ansatte som jobber nattevakter. Hans arbeid førte til innføringen av "HALT: Take A Break" -kampanjen for GSTT-ansatte i 2017, og han har jobbet med organisasjoner, inkludert Royal College of Paediatrics and Child Health, Association of Anesthetists of Great Britain and Ireland, Royal College. av anestesilege, Royal College of Nursing og British Medical Association i dette området. I 2018 ble han tildelt Association Award av AAGBI for sitt bidrag til #FightFatigue-kampanjen.

Mike har en sterk interesse i å øke bevisstheten om problemer og utfordringer for unge mennesker som identifiserer seg som LGBT. I 2018 hjalp han med å utvikle og pilotere Rainbow NHS Badge-ordningen i Evelina London. I 2018 ble Mike tildelt Individual Guy's og St Thomas 'Trust Award i kategorien "Respecting Others", som anerkjennelse for sitt arbeid. Dr Farquhar er medlem av Royal College of Pediatrics and Child Health, British Pediatric Sleep Association, British Sleep Society, European Sleep Research Society og British Pediatric Respiratory Society. Mike finnes på Twitter som @DrMikeFarquhar, hvor han jevnlig tweeter om søvnrelaterte problemer som berører barn og unge, samt viktigheten av å erkjenne effekten av tretthet på arbeidsplassen, samt om mer generelle søvnproblemer. Borte fra jobb liker Mike å tilbringe tid på Londons teatre. Og bioen hans avslørewr at han gjerne leser X-Men-tegneserier.

Sikre deg eksklusiv adgang til siste nytt, tilbud og rabatter!

Velg minimum én interesse:
 
Lukk