Kenneth Bareksten

Om foredragsholderen

Kenneth Bareksten er en norsk lektor, litteraturviter og blogger som er opptatt av tekst, litteratur, undervisning, formidling og kommunikasjon. Han har en mastergrad i britiske renessanse- og barokktekster fra Universitetet i Oslo, og er spesielt interessert i John Donne og William Shakespeare. Han underviser i norskfaget ved en skole i Oslo, og holder på med videreutdanning innen spesialpedagogikk ved Høgskolen i Innlandet.

Bareksten startet sin blogg for over ti år siden, som et prosjekt sponset av Universitetet i Oslo. Bloggen har gradvis utviklet seg til å bli en plattform for å ta opp små og store temaer fra klasserom og samfunn. Bareksten bruker sin stemme i det offentlige ordskiftet for å være samfunnsengasjert og bidra til demokratiet. Han er også opptatt av å inspirere sine elever til å bli fremtidige samfunnsdebattanter.

Bareksten har skrevet om ulike emner på sin blogg, som for eksempel skolepolitikk, klimaendringer, litteraturhistorie og personlig utvikling. Han har også publisert noen av sine egne dikt og noveller på bloggen. Han har fått mange positive tilbakemeldinger fra sine lesere, som setter pris på hans engasjement, kunnskap og formidlingsevne.

Kenneth Bareksten er en blogger som kombinerer sin faglige kompetanse med sin personlige lidenskap. Han ønsker å dele sin glede for tekst og litteratur med andre, og å være en del av det norske samfunnet.

Foto: Fagfokus

Sikre deg eksklusiv adgang til siste nytt, tilbud og rabatter!

Velg minimum én interesse:
 
Lukk