Norges eneste møteplass for mellomledere. For fjerde året på rad samler vi mellomledere fra hele landet for lærerike dager.
Sjur Dagestad vil ta oss med på en rundreise i faget innovasjon, gjennom et foredrag du ikke vil gå glipp av. Er det virkelig slik at forandring fryder? Hva skal du gjøre når organisasjonen sitter fanget i fortiden, med gamle løsninger? Sjur vil provosere, inspirere og ikke minst – få deg til å le godt, samtidig som han snakker fag.
Tilbakemeldingskultur er et stadig viktigere i verktøy for å lykkes som mellomleder. Anerkjente Rita Enstad-Karlsen gir deg smarte råd og tips på hvordan du som mellomleder kan bli mye bedre i din kommunikasjon.
Overgangen fra kollega til leder kan komme overraskende på mange. Det handler om så mye mer enn et nytt jobbinnhold. Selv om man skal jobbe med de samme menneskene som før, oppstår det det usagte forventninger og krav. Dersom man som ny leder ikke tar tak i disse, kan det krølle seg mer enn nødvendig. Grethe gir innsikt og solide verktøy for hvordan man kan lykkes med denne overgangen.
Hvordan kan du håndtere lederrollen uten å føle deg tappet for energi? Gregor Falkner vil i dette innlegget dele sine personlige erfaringer som leder, der han drar deg gjennom temaer som skam, utbrenthet, ensomhet, frustrasjon og overansvarlighet.
Vi har alle vært der: Selv om vi vet hva vi bør gjøre, velger vi å gjøre noe annet: Å utsette, å unngå, å gjøre noe som er kontraproduktivt. Hvorfor er det slik at vi velger å gjøre ting vi vet ikke er det rette steget mot målet? Jan Ole Hesseberg er psykolog og har lenge hatt beslutningspsykologi som interessefelt. Han er kjent fra blant annet NRK-serien «Folkeopplysningen». Han har i en årrekke jobbet hjulpet små og store organisasjoner å forstå hvorfor vi gjør som vi gjør. Her gir han deg som arbeider innen psykisk helse et verktøy, både for å forstå, men også hjelpe dine deltakere å ta bedre beslutninger.
Vi har møter der vi tar viktige beslutninger om strategi, budsjetter, ansettelser og utvikling. Dette gjør vi fordi vi tror beslutningene blir bedre av det. Forskning viser imidlertid at beslutningene ofte blir dårligere på grunn av lumske, gruppepsykologiske fenomener. Som mellomleder bruker du sannsynligvis for mye tid i møter. Hva kan du gjøre for å sikre at møtene faktisk blir produktive, og til hjelp.
I denne sesjonen vil Bjørn Erik Mørk belyse sentrale utfordringer og muligheter mellomledere møter i hverdagen. Han vil gjøre rede både for forskning og eksempler fra organisasjoner i ulike kontekster, og tilrettelegge for en interaktiv og lærerik sesjon. Han vil blant annet belyse forhold som rollekonflikter, tverrfaglig samarbeid, grensearbeid og psykologisk trygghet.
Mellomledere har en spesielt viktig rolle i endringsprosesser. De får ofte ansvar for at endringer som er besluttet også gjennomføres i praksis. Hvor stort handlingsrom har egentlig mellomledere til å gjennomføre endringene? Mange ledere ønsker seg større handlingsrom enn de opplever å ha. Hva avgjør størrelsen på et handlingsrom? Og – er det egentlig størrelsen det kommer an på? I dette innlegget vil vi utforske hva som påvirker lederes handlingsrom og ikke minst: Hva kan man gjøre for å påvirke handlingsrommet sitt?
Mellomlederen er den viktigste endringsagenten, og den personen som skal legge til rette for at strategier og gevinster faktisk realiseres. Dette er forventet skal skje i tillegg til en hektisk operativ hverdag, med leveranser av måltall, oppfølging og utvikling av medarbeidere. Gang på gang blir vi styrt av operative oppgaver som forskyver de langsiktige, og derved forsinker effektuttak og langsiktig forbedring.
Klikk her for hele beskrivelsen av innlegget. Her kommer noen tips om hvordan du kan strukturere deg ut av denne «fella» og gi deg selv en lengre horisont og forutsigbarhet i hverdagen. Det handler om summen av mange små handlinger.
Konflikter er vanlig på arbeidsplassen. En leders rolle er å ivareta et fullt forsvarlig arbeidsmiljø for medarbeiderne. Hva er lederens ansvar når konflikter oppstår, hvilke spilleregler gjelder og hva er de vanligste fallgruvene under lederens konflikthåndtering?
- Lunsj, pausemat og fri drikke (kaffe, te, juice, vann etc.) er alltid inkludert i prisen. Ved overnatting får man i tillegg frokost og tre-retters konferansemiddag med to enheter drikke.
- Alle priser er inkl. moms.
Kjell Ove Hveding er en utradisjonell konferansier som først og fremst er medmenneske, menneskekjenner og opptatt av at alle skal ha det bra. Han er også gründer som med uslitelig entusiasme, pågangsmot og godt humør har basert sin suksess på sin tro på at alle i en organisasjon gjør en like viktig jobb. Enten man arbeider med service eller mennesker, er fokuset på de som skal motta dine tjenester.
Thon Hotel Oslo Airport er et moderne konferanse- og forretningshotell med 435 rom, og ligger sentralt til, kun 10 minutter unna Oslo Lufthavn på Gardermoen.Stort treningsrom med godt utvalg av apparater og treningsutstyr. Gode muligheter for parkering, for priser, se hotellets nettside.
Ankomst:
Ta Shuttlebus S22 fra flyplassen.
Flere av våre konferanser streames og man kan følge konferansen i sin helhet via nett. Man kan også se konferansen i opptak. Noen konferanser er også heldigital, det vil si at konferansen kun er tilgjengelig via streaming / opptak.
Ja, alle som er påmeldt digital deltakelse får også (tidsbegrenset) tilgang på opptak av konferansen i sin helhet.
- En singel deltakelse er ment for kun 1 person og kan ikke deles med andre eller se i fellesskap.
- Ved digitale grupper mottar man kun én link/nettadresse til arrangementet som kan deles med gruppen som skal se på. Ved digitale grupper MÅ de andre gruppedeltakerene registrere seg via link man mottar i e-posten med informasjon om streamingen. Denne e-posten får man en uke før gjennomføring av arrangementet.
Registrering åpner en time før første innlegg på konferansen. Kom gjerne litt tidlig, så slipper vi lang kø.
Endring av opplysninger eller deltakelse:
Gå til kontakt oss og send en e-post eller svar oss på e-posten du fikk med påmeldingsbekreftelse.
Endring av overnatting eller spørsmål vedr. hotell:
Hotel-link er vår samarbeidspartner og håndterer vår kontakt med hotellet for oss. Du kan kontakte de på: [email protected] eller 66 78 62 50
De kan hjelpe deg med følgende:
Ved digital deltakelse er det allerede laget grupperabatter. Se under priser "Gruppevisning"
Ved fysisk deltakelse er det mulig med rabatter dersom man er fem eller flere. Ta kontakt med oss.
Fagfokus sine konferanser er åpen for alle.
Ja, det kan være mulig. Ta kontakt med oss.
For faglige spørsmål tar du kontakt med oss.
Dere er hjertelig velkommen til å være utstiller på vår konferanse. Fordelene er mange!
Pris: 4375 kroner pr. dag. I tillegg må hver person på stand ha dagpakker: 1700 (begge dager) eller helpensjonspakke: 3700. Maks to personer på stand. Person nr. tre må betale ordinær deltakerpris. Alle priser er inkl. mva.
Ja, det kan du. Det vi kan redusere er selve deltakeravgiften, mens utgifter som hotellet skal ha dekket i form av lunsj, opphold, pausemat og liknende ikke kan reduseres. Deltakeravgiften reduseres med 50%. Se påmeldingsskjema for mer informasjon.